Information om persondatapolitik og databeskyttelse på Madværkstedet Online

Madværkstedet Online (domæne: madværkstedet.dk) og herefter i denne tekst kaldt MVO, ønsker at beskytte dine data. Nedenfor beskriver vi, hvordan MVO som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med brugen af MVO og tilhørende online services. Formålet med MVOs persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger

Vores information omhandler følgende emner:

  1. Kontaktoplysninger
  2. Typer af persondata og formål
  3. Videregivelse og overførsel af persondataene
  4. Opbevaringsperiode
  5. Dine rettigheder
  6. Links til andre hjemmesider
  7. Ændringer til informationen

1 Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til MVOs behandling af dine persondata eller ønsker at benytte dine rettigheder, så er du velkommen til at kontakte os på: kommunikation@mldk.org

Adresseoplysninger:
MLDK Commercial ApS 
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

2 Typer af persondata og formål

Vores behandling af dine persondata sker for at give en bedre service til dig og sikre kvaliteten for de produkter og tjenester, som vi udbyder til dig.

2.1 Vi indsamler og behandler følgende typer af persondata om dig:

  • Kontaktoplysninger
  • IP adresse
  • Adfærdsdata på website
  • Informationer afgivet i konkurrence, spørgeskemaer, events og lign.
  • Samtykke til markedsføring, nyhedsbreve, konkurrencer, spørgeskemaer og lign.

2.2 Vi behandler persondataene til følgende formål og i overensstemmelse med persondataforordningen (GDPR):

  • Deltagelse i konkurrencer, spørgeskema, events og lign.
  • Mulighed for at kunne besvare henvendelser
  • Administration af brugerprofiler
  • Udsendelse af nyhedsbreve

Vi anvender cookies til at forbedre funktionaliteten af hjemmesiden. Cookies sættes på baggrund af dit samtykke, og den efterfølgende behandling til de nævnte formål er baseret på MVOs legitime interesse i at generere statistik over brugen af hjemmesiden, optimere indhold og funktionalitet samt markedsføre produkter på hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies i vores cookie-politik.

Når vi indsamler persondata til ovennævnte formål direkte fra dig, afgiver du disse data for at kunne benytte websitet og tilknyttede services, samt deltage i konkurrencer og lign. Du er ikke forpligtet til at give os oplysningerne.

3 Videregivelse af persondataene

3.1 Videregivelse af persondata

Persondataene vil blive videregivet til og delt med følgende modtagere:

Ansvarlige for forsendelsen af præmier fra konkurrencer
Skattemyndigheder i forbindelse med konkurrencer

3.2 Videregivelse af adfærdsdata i anonymiseret form

Adfærdsdata stilles til rådighed for indholdsleverandører på hjemmesiden (tredjepart), i anonymiseret skema, med henblik på analyse af den generelle brug af hjemmesiden samt optimering af indhold og funktionalitet. Ingen af disse data kan altså henføres tilbage til dine persondata.

3.3 Data behandleres adgang til persondata

Vi giver vores samarbejdspartnere adgang til persondata, herunder IT-leverandører, der opbevarer og behandler persondata på vores vegne. Vores samarbejdspartneres opbevaring og behandling af data sker i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Det er MVOs ansvar.

4 Opbevaringsperioden

MVO opbevarer generelt registrerede data så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for brugerne af hjemmesiden.

Persondata, der registreres gennem kontaktformularer, gemmes ét år. Såfremt du har tilmeldt dig et nyhedsbrev, bevarer vi data, ind til du selv beder om at blive slettet fra distributionslisten, eller vi ophører med at sende nyhedsmails.

5 Dine rettigheder

Du kan med visse lovbestemte undtagelser altid anmode om at få adgang til dine persondata. Du kan desuden bede os om at berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata.

Under visse omstændigheder kan du også bede om at få udleveret en oversigt over dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og bede os om at overføre sådanne oplysninger til en anden dataansvarlig.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, så bedes du kontakte os. Se oplysninger under punkt 1. Vi sletter dine persondata efter anmodning herom, medmindre vi har hjemmel til at fortsætte behandlingen. Du kan også indgive en klage til Datatilsynet.

6 Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til de leverandører, der leverer indholdet til hjemmesiden såvel som andre tredjeparts hjemmesider. MVO er ikke ansvarlig for indholdet på andre hjemmesider og deres procedurer og behandling af personoplysninger.

7 Ændringer til informationen

Vi forbeholder os ret til at ændre denne information om databeskyttelse, som følge af ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner og for at forbedre hjemmesiden.

8 Databehandlere

Du kan se en oversigt over alle databehandlere i Madværkstedet Online på denne side.

 

Cookiepolitik

Rul til toppen